Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@15:12:31 GMT

واکنش «آنجلینا جولی» به اتهام کودک آزاری در یک فیلم

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۲۴۴۵۰

«آنجلینا جولی» به شایعات مبنی بر آزار و اذیت کودکان در جریان مرحله انتخاب بازیگران فیلم جدیدش واکنش نشان داد.

خبرگزاری ایسنا:پس از انتشار مطلبی در مجله «Vanity Fair» درباره سوء استفاده و رفتار خشن با کودکان یتیم اهل کشور کامبوج در جریان ساخت فیلم «اول، پدرم را کشتند» جدیدترین پروژه سینمایی به کارگردانی «آنجلینا جولی»، این بازیگر وکارگردان هالیوودی درباره این اتهامات بیانیه‌ای صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ددلاین، مجله «Vanity Fair» ادعا کرده بود در مرحله انتخاب بازیگران برای فیلم «اول، پدرم را کشتند» محصول کمپانی نتفلیکس که درباره نسل‌کشی در کشور کامبوج است، عوامل ساخت این فیلم در مقابل کودکان یتیم پول قرار می‌دادند و سپس از آنها می‌پرسیدند که چه چیزی نیاز دارند و در انتها پول را از مقابل آنها برمی‌داشتند تا واکنش آنها را برانگیزند.

گفته می‌شود «مری شاک» کودکی که در نهایت به عنوان بازیگر نقش اصلی این فیلم انتخاب شد در جریان تست بازیگری خود بسیار احساساتی شده و گفته که این پول را برای مراسم تدفین پدرش نیاز دارد.

اما «آنجلینا جولی» کارگردان این فیلم با انتشار بیانیه‌ای به این اتهامات پاسخ داد و نوشت: "تمامی تمهیدات برای امنیت، راحتی و رفاه کودکان در فیلم از مرحله تست بازیگری تا مرحله تولید فیلم اتخاذ شد. ضمن این که والدین، قیم‌ها و سازمان‌های غیردولتی در جریان تست بازیگری حضور داشتند. تاکتیک تست بازیگری استفاده شده بر اساس یکی از صحنه‌های فیلم طراحی شده و هیچ پولی از مقابل کودکان برنداشته شده است. خیلی ناراحت هستم که یک تمرین به شکل فی‌البداهه از یکی از صحنه‌های اصلی فیلم به گونه‌ای نمود پیدا کرده که گویا سناریوی واقعی است. این موضوع که پول از مقابل کودکان برداشته شده اشتباه و ناراحت‌کننده است و اگر این اتفاق می‌افتاد از خودم بسیار عصبانی می‌شدم".

فیلم جدید «اول، پدرم را کشتند» به کارگردانی «آنجلینا جولی» بر اساس کتاب خاطرات نوشته «لونگ اونگ» در سال 2000 ساخته شده است و به داستان واقعی زندگی او در دهه 1970 میلادی و نسل کشی حدود دو میلیون کامبوجی توسط گروه «خمرهای سرخ» می‌پردازد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۴۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش روز جهانی اتیسم در رشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ داوود قیصر نژاد رییس هیات مدیره انجمن حامیان اتیسم گیلان در این مراسم با اشاره به اینکه ۳۵۰ کودک اتیسیمی تحت پوشش این انجمن هستند گفت: به این کودکان در ۲۰ رشته ورزشی، هنری و آموزشی خدمات ارائه می‌شود.
وی بیشترین چالش خانواده‌های اتیسمی را کمبود امکانات آموزشی برای کودکان اتیسم و نبود مجتمع نگهداری از این کودکان و مشاغل برای بزرگسالان اتیسمی عنوان کرد.
اتیسم یا اختلال خود درماندگی نوعی اختلال روانی – ذهنی است که بعد از ۱۲ ماهگی قابل تشخیص است.
اگرچه عوامل ژنتیکی، ازدواج خانوادگی، سن بالای مادر و مشکلات دوران بارداری در ابتلا به اتیسم موثر است، اما هنوز علت اصلی ابتلا به اتیسم مشخص نیست.
در گیلان بیش از ۷۰۰ کودک و بزرگسال مبتلا به بیماری اتیسم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی